Hjemmeside     Kennel Nalani          

Merkelige Nika (mataggresjon)

4. januar 2013 | Postet av Stine in Atferd | Bilde | Hund - (0 Kommentarer)

Nika har begynt å stjele ting fra badet mitt og det går hun å legger i hundesenga. En favorittgjenstande å stikke av med er de rosa skrubbhanskene mine. Jeg måtte ta bilde av det sist nå, for da så det ut som hun gjemte maten sin under hanskene.

Når jeg da fjernet den hansken som lå over matskåla begynte hun å spise maten istedet for å passe på den.

Merkelig atferd er det kanskje ikke. For hun er den typen som vokter og passer på maten sin. Overfor andre hunder/dyr er hun mataggressiv, og da hun var mye yngre viste hun slike tendenser over meg og andre mennesker også. Det var heldigvis lett og tok kort tid å få bort den atferden mot mennesker. Men får å ikke bli totalt overkjørt av de andre dyrene i huset, har hun tviholdt på den atferden mot de og slik satt seg i respekt hos de. Men det er helt klart noe jeg må passe på, og spesielt når det kommer til hunder utenfor flokken vår.

Sutte-Nomi

26. januar 2011 | Postet av Stine in Atferd | Bilde | Hund - (0 Kommentarer)

Nomi er en sutter og har suttet på det meste av pledd, puter, dyner og bamser i heimen. Hun har også klart å sutta i stykker en tøysko/tøffel til mamma og et par hjørner på noen dyner. Hun har til og med fått sine egne suttekluter som hun av og til er å henter selv, men stort sett tar hun det som er tilgjengelig der og da. Hun er faktisk ganske søt når hun gjør det, men jeg vet ikke om det er bra for henne å få lov å gjøre det eller hvorfor hun gjør det og hva det kommer av. Noen som vet?