Hjemmeside     Kennel Nalani          

En tur til byen

7. mai 2011 | Postet av Stine in Hund | Tur/trening/treff/lek - (0 Kommentarer)

Når jeg våknet i dag bestemte jeg meg for at jeg, Kira og Nomi skulle ta oss en tur til byen. Ikke for å være i byen for å se på det yrende folkelivet i finværet, men for å teste ut en turvei, bli kjent med området og for å se om det lot seg gjøre å gå til byen.

Rundt 15.15 var vi ut døra og klar for en ukjent turløype. Turen gikk fra Leangen/Strindheim, om Persaunet, så Tyholt til vi var fremme på Kristiansten Festning ca 15.00. Ved Tyholt hadde jeg gått feil i en sidegate som jeg tror gjorde til at jeg brukte en 5-10 minutt lengre tid, men å si at jeg bruker tre kvarter hjemmefra og til Festingen blir ikke helt feil det heller.

På Festningen var det litt folk spredt egetlig over hele plassen, men overraskende lite mtp at det var lørdag og finvær. Jeg hadde ingen planer om å slippe hundene allikvel da det var temmelig varmt til de og vi fortsatt hadde hjemturen igjen. Derfor gikk vi fra Festningen med engang og ned til Solsiden hvor vi skulle begynne hjemturen og tidtakingen.

Fra Solsiden begynte vi som sagt hjemturen, men om det var den raskeste veien å gå er jeg ganske så usikker på. Både fordi det var bygging der og litt omveier å gå og fordi jeg tror det skal være en snarere sykkelvei en eller annen plass der. Uansett så gikk vi fra Solsiden og om Møllenbeg/Buran (usikker på hva det heter der, egentlig!) og videre på sykkelstien som følger Rønningsbakken helt frem til KBS og Strindheim skole og da var det kort vei igjen til vi var helt hjemme. Denne etappen brukte vi også tre kvarter på, og alt i alt brukte vi ganske så nøyaktig 2 timer på fra vi gikk ut døra til vi kom inn døra igjen.

Det var en ganske så alright tur egentlig, bortsett fra at jeg hadde kledd på meg for mye varme klær og at det kanskje var litt vel mye asfalt å gå tur på – noe som kjennes i ledd og rygg.

Etter å ha fått hvilt litt og spist middag var det tur for Nika og Olga sin tur. Vi gikk en tur på tre kvarter her i området bare. Turte ikke å bevege meg sånn altfor langt unna hjemmet da Polly slo følge med oss, og jeg, så sær som jeg er, ville ikke introdusere henne for bilveier og nye steder og gjøre henne trygg på å gå så langt unna hjemmet, hehe… 🙂