Hjemmeside     Kennel Nalani          

Lek på parkeringsplassen

29. september 2012 | Postet av Stine in Bilde | Hund | Tur/trening/treff/lek - (0 Kommentarer)

Jeg sliter litt med å finne plasser hvor jeg kan slippe hundene for litt lek og moro i nærheten av der jeg bor. På Flatåsen hadde jeg en grusbane rett utenfor døra jeg brukte når det passet seg. Men på søndagen så jeg at parkeringsplassen på Nidar var så og si tom, så da tok jeg med de to største hundene der så de fikk løpe litt fra seg. Ble mer oppstillingsbilder enn lekebilder denne gang, men here it goes:


Stor, relativ tom parkeringsplass. Her står jeg sånn ca midt på, så er mye plass bak også. Synd jeg ikke får brukt den oftere.

Nytt klorestativ

29. september 2012 | Postet av Stine in Bilde | Katt | Utstyr/fôr - (0 Kommentarer)

Jeg har vært vill og gal og kjøpt et nytt klorestativ til kattene. Et større og bedre ett med mye plass og masse kloremuligheter. De er heldigvis flink til å bruke klorestativet sitt disse kattene, både til å klore på og sove på, så de fortjente det. Det skal sies at jeg allikevel var litt spent på om de ville bruke det, for det kostet endel penger, men de bruker det og det ser ut til å like det. Ønsket er jo et stor, flott, fancy stativ som går fra gulv til tak med masse klartemulighetet og soveplasser, så dette ble det nærmeste jeg kom med tanke på utgift og plassmulighet. Kattene er fornøyd og jeg er fornøyd 🙂 Stativet heter Trixie Palencia og er kjøpt på stargate.nu.


Her er stativet nettopp skrudd sammen og Fivel sjekker det ut.


Se så fint da

Hula er populær hos de begge, men Polly leker også en del med ballen som henger i strikk øverst der. Ellers driver de å hopper litt frem og tilbake og tester ut stativet litt.

I dag har jeg vært så heldig å få komme på besøk til oppdretteren til Fivel som for tiden har kattunger. Et kull på ca tre uker og et på ca åtte uker (disse er Fivel onkel til). Og i tillegg til de to kullene her og de voksne kattene har hun beholdt en kattunge fra et tidligere kull som nå er ca tolv-tretten uker. Så her var det mange fluffy godkatter å kose med og  farlig høy søthetsfaktor. Jeg elsker katter, jeg elsker ragdoll, jeg elsker Fivel og jeg gleder meg til neste ragdollbaby kommer i hus. Dessverre, og kanskje litt heldigvis, blir det lenge tid. I mellomtiden er Kristine så grei at jeg får komme å hilse på kattungene hennes Smile

Jeg var mest opptatt med å jabbe og kose med kattene, så det ble med bare et par bilder av de søte små på tre uker. Forøvrig kan du titte på hjemmesiden til Dixie Dolls for flere og bedre bilder. Og hvis du tenker på å skaffe det katt, anbefaler jeg virkelig rasen ragdoll og Fivels oppdretter Wink


Mammaen Demi med sine tre små.


Har dere sett noe søtere?

Rusletur

25. september 2012 | Postet av Stine in Bilde | Hund | Hverdag | Katt | Minigris | Tur/trening/treff/lek - (0 Kommentarer)

Nå er det ikke sånn at jeg gidder å blogge for hver tur vi går eller legge ut bilder fra hver tur, men innimellom er koselig å gjøre det. Sånn for eksempel fra denne fine høstturen vår. Eller, rusletur i nabolaget er vel mer riktig å si. Først gikk jeg en tur med Olga, hvor Polly slengte seg med. Det var koselig, og et veldig merkelig syn for «naboene». Etterpå var det Kira og Nomi sin tur. Fivel, stakkar, fikk ikke være med noen av gangene og Nika var på ferie hjemme hos mamma og pappa.


Nye veien ved siden av der jeg bor.

Olga


Her driver de å bygger nye boliger ved siden av der jeg bor.


Igjen ser dere nyveien og huset «mitt».


Her ser dere Kira som har stjålet en Nugattiboks og er derfor full i Nugatti på snuten.


Nabolaget mitt.

Datatrøbbel

24. september 2012 | Postet av Stine in Hverdag - (0 Kommentarer)

Dataen min har trøblet i det siste, mye. Det har derfor ikke blitt til at jeg har brukt den, og da har heller ikke hjemmesiden og bloggen blitt oppdatert. Til slutt klarte jeg meg ikke uten en brukbar data så jeg måtte krype til korset og å kjøpe meg en ny. Nå har jeg bytta ut min 17″ Emachine med en 15″ Packard Bell, og er så langt veldig fornøyd. Men tiden går til å flytte over filer og bilder, rydde og sortere alt jeg har, samt ta backup. Ble litt stressa når den eksterne hardisken min også plutselig begynte å streike, så nå har jeg opprettet bruker på Jotta.no hvor jeg kan lagre og synkronisere alt på dataen min til 49kr/måneden. I tillegg tilå ha alt på pc’n min, har jeg backup på to eksterne hardisker og Jotta.no. Jeg er livredd for å miste bildene mine og andre viktige filer, den digitale verden blir det ikke akkurat slutt på. Savner av og til litt sånn som det var før da man fremkalte bilder og putta de i album. Javisst, går det an nå også, men det blir liksom bare ikke gjort. Dessuten blir det tatt mye mer bilder nå.

Og sånn ellers bruker jeg en del tid på å komme etter med hjemmesida og alt som trengs å gjøres der, og så bloggen skal til pers igjen. Men den største jobben her er kanskje å komme etter med bildene. De må sorteres, redigeres og legges ut. Men forhåpentligvis så blir det fremover Smile