Hjemmeside     Kennel Nalani          

Datatrøbbel

24. september 2012 | Postet av Stine i Hverdag

Dataen min har trøblet i det siste, mye. Det har derfor ikke blitt til at jeg har brukt den, og da har heller ikke hjemmesiden og bloggen blitt oppdatert. Til slutt klarte jeg meg ikke uten en brukbar data så jeg måtte krype til korset og å kjøpe meg en ny. Nå har jeg bytta ut min 17″ Emachine med en 15″ Packard Bell, og er så langt veldig fornøyd. Men tiden går til å flytte over filer og bilder, rydde og sortere alt jeg har, samt ta backup. Ble litt stressa når den eksterne hardisken min også plutselig begynte å streike, så nå har jeg opprettet bruker på Jotta.no hvor jeg kan lagre og synkronisere alt på dataen min til 49kr/måneden. I tillegg tilå ha alt på pc’n min, har jeg backup på to eksterne hardisker og Jotta.no. Jeg er livredd for å miste bildene mine og andre viktige filer, den digitale verden blir det ikke akkurat slutt på. Savner av og til litt sånn som det var før da man fremkalte bilder og putta de i album. Javisst, går det an nå også, men det blir liksom bare ikke gjort. Dessuten blir det tatt mye mer bilder nå.

Og sånn ellers bruker jeg en del tid på å komme etter med hjemmesida og alt som trengs å gjøres der, og så bloggen skal til pers igjen. Men den største jobben her er kanskje å komme etter med bildene. De må sorteres, redigeres og legges ut. Men forhåpentligvis så blir det fremover Smile

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *