Hjemmeside     Kennel Nalani          

Kattungebesøk hos Dixie Dolls

26. september 2012 | Postet av Stine i Bilde | Ferie/besøk/pass | Katt

I dag har jeg vært så heldig å få komme på besøk til oppdretteren til Fivel som for tiden har kattunger. Et kull på ca tre uker og et på ca åtte uker (disse er Fivel onkel til). Og i tillegg til de to kullene her og de voksne kattene har hun beholdt en kattunge fra et tidligere kull som nå er ca tolv-tretten uker. Så her var det mange fluffy godkatter å kose med og  farlig høy søthetsfaktor. Jeg elsker katter, jeg elsker ragdoll, jeg elsker Fivel og jeg gleder meg til neste ragdollbaby kommer i hus. Dessverre, og kanskje litt heldigvis, blir det lenge tid. I mellomtiden er Kristine så grei at jeg får komme å hilse på kattungene hennes Smile

Jeg var mest opptatt med å jabbe og kose med kattene, så det ble med bare et par bilder av de søte små på tre uker. Forøvrig kan du titte på hjemmesiden til Dixie Dolls for flere og bedre bilder. Og hvis du tenker på å skaffe det katt, anbefaler jeg virkelig rasen ragdoll og Fivels oppdretter Wink


Mammaen Demi med sine tre små.


Har dere sett noe søtere?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *