Hjemmeside     Kennel Nalani          

Lek på parkeringsplassen

29. september 2012 | Postet av Stine i Bilde | Hund | Tur/trening/treff/lek

Jeg sliter litt med å finne plasser hvor jeg kan slippe hundene for litt lek og moro i nærheten av der jeg bor. På Flatåsen hadde jeg en grusbane rett utenfor døra jeg brukte når det passet seg. Men på søndagen så jeg at parkeringsplassen på Nidar var så og si tom, så da tok jeg med de to største hundene der så de fikk løpe litt fra seg. Ble mer oppstillingsbilder enn lekebilder denne gang, men here it goes:


Stor, relativ tom parkeringsplass. Her står jeg sånn ca midt på, så er mye plass bak også. Synd jeg ikke får brukt den oftere.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *