Hjemmeside     Kennel Nalani          

Catit Senses fôrlabyrint

2. oktober 2012 | Postet av Stine i Bilde | Katt | Utstyr/fôr

Jeg har kjøpt en sånn CatIt Sense fôrlabyrint etter å ha sett den hjemme hos oppdretteren til Fivel noen ganger. Var gøy å se hvordan kattene måtte jobbe litt for maten og hvordan de måtte bruke seg selv mer og tenkte det var kjekt å ha til Polly og Fivel.

på mandagen var den i hus og jeg satt den frem med en gang. Kattene skjønte jo selvsagt ikke i det hele tatt hva de skulle gjøre. Kvelden kom, de ble sultne og mjauet for å si ifra om nettopp det og at jeg måtte fylle på matskåla deres. Litt slem var jeg, for den eneste maten de fikk var det som lå i matlabyrinten. Tida gikk, de hadde ikke spist og jeg lurte på om jeg kanskje skulle gi de litt mat i skåla. Spesielt når Polly var så desperat at hun stjal godbitene jeg skulle gi til Nomi under en treningsøkt. Men så, etter at det hadde gått ca et døgn hørte jeg Polly styre med den labyrinten og jammen meg hadde hun ikke forstått konseptet. Alikevel tror jeg hun syntes det var noe unødvendig å bli fôret slik for hun ikke spiste ikke så mye som hun pleier (og bra var det ). Fivel hadde jeg enda ikke sett prøve seg på labyrinten, så han fikk litt mat i skåla si så han ikke skulle «sulte ihjel».

Nå vet jeg ikke hva de gjør når jeg ikke er tilstede, men de får pent nødt til å lære seg å bruke den for det er der maten kommer til å komme fra fremover. Det blir spennende å se da, hvor smarte katter jeg har


Bildet hentet fra stargate.nu

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *