Hjemmeside     Kennel Nalani          

Høstferie

10. oktober 2012 | Postet av Stine i Bilde | Ferie/besøk/pass | Hund | Katt

På fredag etter jobb ble jeg og dyrene hentet for å feriere høstferien hjemme på Flatåsen, en etterlengtet ferie. Vi gjorde ikke mye i høstferien sånn egentlig, ble mest avslapping og kos og gode middager fra a mor.

Men litt fikk jeg gjort allikevel. Fikk blant annet ryddet litt i fôrtønnene til dyrene og merket de med hvilke som tilhører hvem, funnet igjen magebeltet som jeg tidligere hadde ryddet bort uten at jeg husket det, gått tur med Marie og Tarik og vært på harryhandel med familien.

Egentlig skulle vi ta gratisbuss til Konsum, men bussen kom å sa at det var strømstans der så turen utgikk inntil videre. Da ble det til at vi kjørte til Nabocash istedetfor. Etter at vi hadde lagt igjen litt penger der så vi på vei hjemover at Konsum’en var åpnet igjen og vi stakk en tur innom der også. Jeg som ikke er en erfaren harryhandler i det hele tatt fant raskt ut at jeg foretrekker Konsum fremfor Nabocash anyday. Bare likte butikken bedre og utvalget deres bedre. Så ikke så himla jalla og billig ut der. Så da fikk jeg lært det også.

Ble noen bilder denne gangen også, mest av Polly faktisk og noen få av passehunden Aico og et par av Olga og Nomi som prøver bikini. Bare se så snertne de er

Polly lukker opp døra:


Rare Fivel…


Erik og Olga


Litt størrelsesforskjell kan man si…

Bilder fra Sverigeturen:


Vi står og venter på å bli plukket opp av Tommy og Elisabeth


Jeg sov hele bilturen og det jeg våknet til var SNØ!


Kan si så mye at dette ikke er min handlevogn…

På vei hjem etter endt høstferie:


De vakreste pusene i verden

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *