Hjemmeside     Kennel Nalani          

Rotvolltur med Marie og Tarik

10. oktober 2012 | Postet av Stine i Bilde | Hund | Tur/trening/treff/lek

Fikk en koselig melding fra Marie for noen dager siden om vi ikke skulle gå tur sammen en dag. Det er jo alltid koselig, så det ville jeg jo selvsagt 🙂 De tre hundene går jo overens de så da er det heller ikke noe problem å slippe de løse sammen 🙂

Turen ble lagt til Rotvollfjæra/Ladestien tirsdags formiddag i nydelig høstvær. Jeg var litt spent på om det ville være mye folk som hadde samme ærend som oss, men synes egentlig det gikk ganske greit. Møtte på noen turgåere og andre hunder, men stort sett fikk hundene muligheten til løpe løse og ellers kalte vi de inn når vi så folk.

Dessverre klarte jeg å bruke opp det lille jeg hadde av batteri på kameraet mitt nesten før Marie kom, så det ble stort sett bilder av Kira og Nomi, men et par med Tarik ble det også. Det ble noen mobilbilder på slutten av turen da 🙂


På vei for å møte Marie og Tarik


Veldig elegant


De to altså


Hun er bra vakker den labradoren


Ja, så har vi hun her da


Ringdans, hehe

Vi ser jo hvem som helt klart skiller seg ut på alle plan i denne forsamlinga


Nydelige Tarik

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *