Hjemmeside     Kennel Nalani          

Kakebaking

13. oktober 2012 | Postet av Stine i Bilde | Hus og hjem | Hverdag

Vel, det er helg og jeg har nylig fått lønn så jeg tenkte hvorfor ikke bake kake. Da snakker vi ikke kake fra bunnen av, men posekake. Jeg kan ikke bake, jeg kan ikke lage mat, jeg kan rett og slett ikke kjøkken.

Jeg har funnet en posebrownies jeg liker veldig godt, nemlig Regal sin. Den har jeg smakt kun èn gang før og den var kjempegod og da var det faktisk jeg som laget den!

Denne gangen har jeg grovt dokumentert prosessen:

Ja! Hva kan en si? Som dere ser på det siste bildet så ble det jo ikke så vellykket. Jeg må vel bare innse at jeg klarer ikke å lage posebrownies en gang. Den ene gangen var sikkert bare ren flaks

Denne gangen ble den brent uten å være helt ferdig. Det jeg klarte å tabbe meg ut på denne gangen var å ha på varmluft istedetfor over- og undervarme, selv om jeg visste det veeeldig godt. Kaka smakte brent og var ikke god, dermed ble det ingen kake på meg

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *