Hjemmeside     Kennel Nalani          

Ny sofa, ny stue

14. oktober 2012 | Postet av Stine i Bilde | Hus og hjem

Et skikkelig impulskjøp ble gjort i dag. Jeg fant en sort skinnsofa med sjeselong til en rimelig penge på finn.no i dag og i løpet av tre timer hadde jeg kjøpt og fått ny sofa i hus og kastet den gamle ut.

Når jeg først flyttet inn hadde jeg en flaskegrønn Ekornes 4-setersofa og en grønn stoffstol som sto her fra før.

Jeg kvitta meg med den grønne stolen og hadde kun sofaen i en lengre periode. Men det ble mangel på sitteplasser til eventuelt besøkende og hovedsaklig så var det vel på grunn av dyrene jeg bestemte meg for å skaffe meg enda en sofa. Slik hadde både jeg og alle dyrene sofaplass og jeg fikk plass til eventuelt besøkende Jeg kjøpte derfor denne brune skinnsofaen til en billig penge på finn.no:

I et par år hadde jeg denne brune 2,5-seteren og grønne 4-seteren og jeg var storfornøyd med det. Manglet ikke sitteplass til mennesker eller liggeplass til dyrene.

Men så plutselig fikk jeg helt noia og følte det var for trangt og at det ble for mye sofa og jeg bare måtte gjøre noe. Nesten så jeg fikk litt klaustrofobi tror jeg, bare helt merkelig. Det endte med at jeg kvittet meg med begge de fantastiske, gode sofaene mine (noe som var veldig vemodig i det jeg kastet de på dynga) og skaffet meg en ny grålig 2-seter med tilhørende lenestol.


Nyinnsatt sofa, derfor alt rotet.

Følte en veldig befrielse over at stua ble mer romslig og åpnere og var fornøyd med resultatet. Både sofaen og stolen var gode å sitte i. At det ble mindre sitte- og liggeplass merket jeg godt til da hundene og grisen nærmest kranglet om den ledige plassen og jeg savnet å kunne dele plassen med alle sammen.

En drøm har lenge vært en sofa med sjeselong/divan, men det var klin umulig å finne en rimelig skinnsofa med riktig mål. Jeg bor knøttlite, ha bitteliten stue og må ha en sofa som har visse mål. Jeg måtte legge bort drømmen og tenke en gang i en større stue, da blir det en sånn sofa på meg.

I samme øyeblikk som jeg hadde lagt fra meg den drømmen, skulle jeg bare sjekke finn.no en siste gang. Og der var det plutselig en sofa som oppfylte kravene jeg måtte ha til en slik sofa jeg ønsket meg. Heiv meg rundt og kontaktet selger, fikk tak i min snille bror og hans samboer som var veldig behjelpelig med å frakte den sofaen hjem til meg, skru den sammen og frakte den gamle sofaen bort.

Så nå sitter jeg her i min nye sofa som ser ut til å være akkurat slik jeg ønsket meg. Hele stua ble forandret og det ble så mye finere og åpnere og mer helhet over det. Jeg sitter samlet med hele gjengen i sofaen uten at det er plassmangel og vi alle er fornøyde 😀


You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *