Hjemmeside     Kennel Nalani          

Hundeparkering ved Sirkus Shopping

18. oktober 2012 | Postet av Stine i Bilde | Hund

Jeg hadde lest at det skulle være hundeparkering ved det nye kjøpesenteret Sirkus Shopping, og jeg måtte selvsagt bort dit for å ta en titt sammen med Kira og Nomi. I Trondheim er det vel kun Sirkus som har denne type hundeparkering eller hundeparkering i det hele tatt, så vidt meg bekjent.

I fjor, på NKK Lillestrøm/D4A, hadde www.hundeparkering.no stand der de viste frem disse burene og denne type hundeparkering. Da fikk vi en demonstrasjon på hvordan buret fungerer.

Nå bor jeg jeg heldigvis så nære kjøpesenteret at jeg har ikke noe behov for å bruke det, og ikke er jeg så veldig villig til å betale for å parkere hundene mine heller. Men et godt tilbud til de som har behov for det og som bruker det fornuftig og ikke misbruker det.

Det er jo et veldig omdiskutert tema dette, og jeg kan forstå begge sider av saken. Selv er jeg litt delt og vakler litt frem og tilbake på hvor jeg står, samtidig som jeg har benyttet meg av å det å kombinere luftetur med en rask tur innom butikken.

Det er ikke alle som har bil eller tilgang på bil og det er ikke alle som bor med butikken som nærmeste nabo. Her jeg bor synes jeg det er tiltak å komme seg på butikken for å handle inn litt som melk og brød og litt pålegg eller stikke innom postkontoret for å hente en pakke, da er det kjekt å kunne kombinere det med en skikkelig tur med hundene. Så kommer dilemmaet, jeg hater å sette hundene utenfor butikken. Jeg virkelig hater det – selv om jeg gjør det av og til.

Når det er sagt så er jeg veldig skuffet over hundeparkeringa til Sirkus. Jeg synes det var nitrist der og bortgjemt og uoversiktelig, og det føltes ikke komfortabelt i det hele tatt. Hadde nesten likt det bedre å ha det ved en av de inngangene som ble mest brukt for hvis det skulle være noen idioter som plagene de evt hundene i disse burene, så ville det alltid ha vært noen som hadde sett det og forhåpentligvis sagt ifra. Nå er det litt enklere å gjøre det uten å bli sett, føler jeg.

Jeg synes de kanskje kunne tatt seg bryet med å gjøre det koselig å ha det under tak og mellom vegger. Aller helst inn på senteret på en måte, i en gang med egen dør som stenges når senteret stenges og med kameraovervåking. Sånn når de først hadde brukt så mye penger på et kjøpesenter, liksom.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *