Hjemmeside     Kennel Nalani          

Vinter og snø

25. oktober 2012 | Postet av Stine i Bilde | Hverdag

Det har lenge vært sagt at i dag skulle det bli snø i Trondheim, meldt 25cm snø. Så at jeg våknet til 25cm med snø i dag kom heldigvis ikke som en overraskelse. Jeg er ikke så veldig begeistrert for vinteren, men jeg må nok bare innfinne meg i at jeg kommer ikke utenom så lenge jeg bor hvor jeg bor. Det jeg ikke klarer helt å godta er at det som regel ikke vinter her, men egentlig bare is, is, is og is. Veiene er dekt med is og det er glatt og det er livsfarlig å bevege seg utendørs. Så jeg må nok finne frem broddene, og de kommer jeg til å bo i frem til det ikke er glatt lengre.

Vi får uansett se hvor lenge dette varer. Jeg tror dette snøfallet og isen som allerede har kommet vil forsvinne, så blir det litt mer høst og så kommer vinteren igjen. Og da kanskje for fullt.


Bildet er tatt fra kveldturen vår i går kveld, rett før det begynte å snø så vidt.


Så mye snø la seg i går kveld før det ble oppholds igjen.

Slik så det ut i dag, på vei til jobb:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *