Hjemmeside     Kennel Nalani          

Tid for å ta av elektrodene

25. oktober 2012 | Postet av Stine i Avl og oppdrett | Bilde | Hund | Sykdom/skade/helse

Etter å ha hatt på Holter EKG’en i 24 timer og og loggført hva hunden har gjort de timene, skal testen taes av kroppen og leses av av veterinæren. På grunn av jobb måtte Nomi gå med EKG’en på seg i 29 timer. Etter jobb var det bare å komme seg hjem, hente Nomi og gå til dyreklinikken. Dette var like før stengetid så det var bare tid til å klippe av bandasjen og renskrive loggen som veterinæren skulle få. Resultatet får jeg en gang i neste uke sammen, da skal jeg også få testen på hudundersøkelsen vi tok i går.

Hadde jo planer om å ta litt bilder underveis for å vise utstyret og hvordan det det var plassert på kroppen under all bandasjen. Det glemte jeg helt av, var så stresset over om jeg kom meg til dyreklinikken til rett tid og jeg hadde med meg Kira som tok det veldig rolig på tur i dag.


Her ser dere litt av de barberte flekkene på høyresiden, hvor elektrodene var festet.


Et skjermbildet av Nomi. Fulgte med henne på Skype på jobb i dag, hun lå stort sett sånn og sov.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *