Hjemmeside     Kennel Nalani          

Topp 10 bulldog

25. oktober 2012 | Postet av Stine i Bilde | Hund | Utstilling

Syntes det var veldig gøy å lese dette inn på bulldogklubben sin hjemmeside:

Vi skal jo ikke på flere utstillinger i år, så noen flere poeng på oss blir det ikke og lista vil nok forandre seg ved årets slutt og vi faller nok ut av lista. Men det var jo kjempegøy å se at vi er oppe på en sjette plass nå da, i alle fall 🙂

I fjor lå vi faktisk på en tiende plass. Jeg er ikke så veldig opptatt av denne topp ti-lista, men jeg må nok innrømme at jeg sjekker den sånn nå og da og synes det er veldig stas å se navnet til Nomi der. Og ekstra gøy å se at vi har havnet lengre opp på den i år i forhold til i fjor. Jeg hadde ikke i min villeste fantasi trodd at Nomi hadde noe sjans i havet å havne på en slik liste engang

26.oktober 2012:

Må redigere meg selv. Kom jo på at Nomi havnet på en niende plass på topp ti engelsk bulldog tisper 2011. Men jeg vet ikke om det stemmer, på dogweb har vi nemlig en BIR for mye. Det er lagt inn feil resultat. Jeg har varslet både bulldogklubben, NKK og arrangørende om denne feilen, men det er fortsatt ikke blitt gjort noe :-/

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *