Hjemmeside     Kennel Nalani          

Prøver å være tyv i natten

26. oktober 2012 | Postet av Stine i Hund | Hverdag

Når jeg går å legger meg for natten er Nomi alltid den som følger etter og legger deg sammen med meg. Om hun er hjemme alene eller av en eller annen grunn sover alene på natta har hun aldri vist antydninger til å stjele noe som helst. Selv om det har vært muligheter for det.

I går kveld når jeg gikk la meg fulgte alle etter bortsett fra Nomi. «Merkelig» tenkte jeg, og etter ei stund måtte jeg bare gå for å sjekke. Da ser jeg Nomi står på stuegulvet, hun senker hodet og ser på meg som hun er tatt på fersken. Jeg tenkte ikke at hun hadde gjort noe galt, for det pleier hun ikke og ikke var det noe å stjele heller. Men da hun bare står der med et skyldig ansikt måtte jeg sjekke mer og slo på mer lys. Litt på skrått bak henne lå en ubrukt brødpose som har ligget der lenge etter at Olga reiv den ned fra ei hylle. Jeg tok på på posen og den var våt, helt tydelig at Nomi hadde sleiket eller tygd på denne.

Da jeg tok opp posen sank Nomi enda mer sammen, som om hun hadde gjort den verste forbrytelsen som var. Jeg måtte bare le og var slettes ikke sint. Gikk og la meg igjen og prøvde å få med meg Nomi. Men jeg måtte gå bort å stryke på henne og snakke veldig glad til henne for at hun skulle forstå at hun ikke hadde gjort noe galt og at jeg ikke var sint. Hun har sikkert sett meg kjefte litt vel ofte på Kira som stjeler som en ravn i natten, mens Nomi bare prøvde å være badass uten å lykkes helt. Det ansiktsutrykket hun hadde var priceless 😛

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *