Hjemmeside     Kennel Nalani          

Noen ganger er de til salgs billig!!

26. oktober 2012 | Postet av Stine i Frustrasjon og irritasjon | Katt | Minigris

Noen ganger er en eller flere av dyrene til salgs billig, veeeldig billig. Som for eksempel i kveld; Jeg hører Polly romstrerer inne på badet og det lager mye lyder. Jeg sitter og spiser kveldsmat, men jeg må jo bare gå å sjekke hva hun driver med. På badet tar jeg Polly i å rive ned søppelbøtta så alt ramler ut og hun driver å roter ut alt over hele gulvet. I tillegg ser jeg at hun har dratt frem dobørsten fra ene siden av rommet til det andre. Snille Polly’en min som ikke pleier å gjøre noe galt noen gang

Jeg får rydda opp, men må løpe tilbake til stua for der hører jeg selvsagt Olga som har tatt Nugattiboksen min og råspiser av den. Jeg får dratt boksen ut av kjeften hennes, men da sikler hun selvsagt Nugatti over hele seg og hele sofaen. Jeg får den vaskejobben samtidig som Olga driver å hyler fordi jeg må vaske rundt henne, for å flytte seg skal hun absolutt ikke og jeg må virkelig tørke henne rundt kjeften flere ganger for det slutter jo ikke å renne Nugattisikkel ut av munnen hennes heller da

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *