Hjemmeside     Kennel Nalani          

Blir så forbanna…

29. oktober 2012 | Postet av Stine i Frustrasjon og irritasjon | Hverdag

…på meg selv!

Av og til er jeg et skikkelig surrehuet, så surrehue at jeg blir stressa og skikkelig, skikkelig sint. Så sint fordi det er så himla unødvendig å være så surrete.

Det begynte delvis i går, men i dag det ble problemer. I går kom Kjersti på besøk til meg og vi skulle kjøpe pizza. Jeg fant ikke kortholderen min noen plass, men Kjersti sa hun kunne legge ut og da kunne jeg lete etter kortholderen min senere.

Det ble jo selvfølgelig helt glemt. Så i dag, to sekunder før jeg måtte løpe til bussen da jeg allerede var for sen ut, kom jeg på at jeg vet jo ikke hvor kortholderen min er. Den oppbevarer jo både, bankkort, busskort og de kortene jeg trenger. Jeg visste at jeg hadde den sist på lørdagen her hjemme, så at den var i leiligheten visste jeg jo. Bare ikke hvor!

Jeg brukte noen minutter på å lete etter i alle lommer, skuffer, under sofaen, i kurver, mellom ting, under ting og egentlig overalt hvor det var både ulogisk og logisk at den var. Men neida, fant den ikke. Da måtte jeg jo bare løpe til bussen uten busskort og betale bussen med mobilen.

Det er så vanvittig kjipt og unødvendig å måtte betale 66kr tur/retur når du egentlig har busskort som du allerede har betalt for. Og det, og det at jeg ikke har kontroll på tingene mine sånn at jeg havner i sånne unødvendige situasjoner som skaper stress og unødvendige utgifter, gjør meg sint, frustrert og forbanna – og det kun på meg selv!

Da jeg kom hjem fra jobb måtte jeg jo virkelig lete etter den jævla kortholderen, fant den ikke sted denne gangen heller. Til tross for at jeg nok en gang har letet over alt, både to, tre og fire ganger. Hadde så lyst til å sette meg ned og grine og ringe til mamma for å få ut frustrajon, men det hadde vel bare endt opp med at jeg hadde kjeftet på henne som i alle fall ikke hadde noe med det å gjøre.

Vet ikke hvordan, men der fant jeg kortholderen plutselig. Lå gjemt bak en telefonlommebokgreie, men jeg hadde jo sjekket der tidligere også. Spørs om jeg ikke gjorde det litt for raskt og overså den totalt. Da blir en jo også sint fordi den lå der hele tiden og du ikke fant den der selv om du hadde sjekket der tidligere, og det er på en plass jeg kan finne på å legge i fra meg kortholderen. *Klaskepanne*

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *