Hjemmeside     Kennel Nalani          

Buret til Olga

3. november 2012 | Postet av Stine i Bilde | Minigris | Utstyr/fôr

I buret til Olga er det en skumgummimadrass så hun kan ligge godt og mykt. Til madrassen bruker jeg bare gamle sengetrekk ettersom det er forbruksvare. Griser liker nemlig å dandere til liggeplassen sin og bruker da tennene for å få det til det. Da sier det seg selv at det blir huller i det og ødelagt. Så bruker jeg å ha sånn vetbed på madrassen igjen så det skal bli godt og varmt og ligge der, for det liker både Olga, hundene og kattene. I tillegg har jeg gitt bort det ene pleddet mitt, så det ligger også inni buret. Griser liker nemlig å gjemme seg inn i eller under noe og da gjerne et pledd. Da slipper jeg også at hun skal rive og slite for mye i madrasstrekket, for da gjør hun det på pleddet istedet.

Men så er det av og til noen som går inn i det buret og tisser. Fivel kunne finne på å gjøre det når han markerte inne og Nika kan finne på å gjøre det fra tid til annen sånn hele tiden. Da spesielt når hun har løpetid. En ting er å ta både pledd, vetbed og madrasstrekk og vaske det, men det er så himla styr og måtte vaske den skumgummimadrassen. Så da spurte jeg mamma om hun ikke kunne kjøpe inn billig voksduk sånn at jeg kunne kle inn madrassen med voksduk i håp om at jeg da evetuelt bare trenger å vaske av voksduken og at voksduken forhindrer at det trekker noe igjennom til madrassen. Så prøver vi det og håper at det fungerer 🙂

Det skal dog sies at Fivel ser ut til å ha sluttet å markere og Nika er blitt mye flinkere til å ikke tisse inne på genere lbasis, det var hun mye fælere til å gjøre før. Men i forbindelse med løpetid tar det problemet seg opp, og da er det buret til Olga som får gjennomgå.

Fikk ikke tatt bildet av skumgummimadrassen, men den kjøpte jeg på Jysk en gang i tiden på barneavdelinga og klippet den til så den passet til buret. Her ser dere min hjemmesnekra løsning og hvordan Olga har det i buret sitt:


Ser ut som en pakke, jo!


Brukte stift for å prøve å holde den sammen.


Stiftemaskina jeg brukte. Ja, så vi får se hvor lenge stiftene holder seg på plass…


Ser jo ikke så verst ut.


Her med et avdanket sengetrekk som har litt småhull her og der etter at Olga har holdt på.


Sånn har Olga det inn i buret sitt. Ser riktig så lunt og koselig ut synes jeg, og Olga ser ut til å trives også. Hundene og kattene kan også finne på legge seg der hvis det er ledig 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *