Hjemmeside     Kennel Nalani          

Sykedag :(

15. november 2012 | Postet av Stine i Bilde | Hverdag

Da jeg kom hjem fra Kjersti i går ble jeg plutselig så uggen i magen og det gav seg liksom ikke helt. Gikk og la meg både fordi var sent og for å prøve å sove det av meg. Jeg våknet både om natta og om morgenen med magetrøbbel og da måtte jeg bare kaste inn håndkleet og ringe til jobb og fortelle at jeg ble hjemme i dag og si ifra til turdatene om at jeg måtte avlyse.

Etter å ha ligget våken en stundt og kjent på ubehaget fikk jeg sove igjen. Sov mesteparten av dagen, enklest det for da trenger man ikke å kjenne på uggenheten, men måtte stå opp når det nærmet seg kvelden for å ta seg av dyr som måtte på do og som var sulten.

De er ganske fantastisk som ikke gidder å mase på meg på sånne dager når jeg har nok med meg selv. De ligger bare sammen med meg i senga de, og sover sammen med meg. Det er min samvittighet som gnager.

Heldigvis ga magevondten seg i løpet av kvelden, jeg fikk i meg mat og er klar for en ny arbeidsdag i morgen. Greit når det slike vondter og ubehag tar slutt etter kort tid 🙂


Mellom Nomi og Kira ligger Nika under dyna 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *