Hjemmeside     Kennel Nalani          

Flatås-helg

19. november 2012 | Postet av Stine i Bilde | Hund | Hverdag | Katt | Lykke og glede | Minigris

En koselig og avslappet helg hjemme på Flatåsen er over. Det var ikke helt planen å tilbringe helga der, men det var godt å komme seg bort og få slappet av litt i andre omgivelser og få god middag og brunsj fra mamma 🙂 Skulle egentlig bare dit noen timer for å bade Fivel, men da mamma ringte på fredagen og lurte på om hun skulle komme og hente meg og dyrene sa jeg like godt ja. Beste av alt tror jeg var å få god mat og middag laget av mamma På fredag spiste vi kjøtt i mørket, på lørdag hjemmelaget pizza og på søndag spiste vi en god brunsj med kakao og hjemmelaget rundstykker og pommes frites og burger til middag. Nam! 😀

Flere bilder kan du se her:

Dinning with stars 😉

Koser oss i sofaen 🙂

Middag og familiehygge 🙂

Polly’en min


Se hvordan hun koser med bulldog-puta 😛

Brunsj 😀


Kira drikker opp restene fra kakaoen.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *