Hjemmeside     Kennel Nalani          

Canal Digital

30. november 2012 | Postet av Stine i Hus og hjem

Jeg må begynne med å si at jeg har ikke så mye vondt og si om Canal Digital. Jeg er blant en av de som synes det er dumt å miste tv2-kanalene, men jeg gidder ikke å sutre og kjefte av den grunn eller si opp avtalen min eller ta helt av av den grunn. Men det er ikke alltid jeg er like fornøyd eller skjønner hva de holder på med. Spesielt i år har det vært mye tull fra deres side synes jeg.

For det første har jeg flere ganger måtte opprettet meg ny bruker på minside hos de fordi kundenummer mitt plutselig ikke har eksistert og slikt. Så solgte jeg den gamle dekoderen min til Tommy og Elisabeth og de ville etterhvert overføre kortet som fulgte med til sitt navn. Det var ikke bare-bare å få til. Får plutselig lå ikke det kortet på min bruker med på navnet til en dame ingen hadde hørt om før, enda jeg hadde betalt regninga på det kortet og alt. Så var det et sabla styr for å få rettet opp i det og finne ut hva som hadde skjedd der. Fortsatt vet ikke hva som har skjedd eller hvem den dama var, men kortet kom i mitt navn igjen. Da kunne vi endelig føre det over fra meg til Tommy og Elisabeth.

Tidlig i år betalte jeg jo kortavgiftene for 2012. I høst fikk plutselig en ny regning på kortavgifta for 2012 og det tok litt tid før det også ble ordnet opp i, til tross for at de hadde det inne at den allerede var betalt. Etter det har jeg også fått et par-tre småregninger som har vært feile.

Jeg har også slitt endel med internett- og tvsignalene i høst. Men så stabiliserte internettet seg, mens tvsignalene ble bare verre og verre. Det var klinumulig å se på tv og opptak for både lyden og bildet skurret sånn at man ikke kunne få med seg noe som helst. Så tok jeg kontakt med Canal Digital for å varsle at jeg jeg hadde problemer med skurrete tvsignaler. Fikk da til svar at de kunne se jeg hadde problemer med internettet og at de skulle fikse det.

Det gikk noen dager før en reperatør ringte meg og vi avtalte tid for når han kunne komme. Han kom et par dager senere for å se på internetten min og kunne da fastslå at det var noe tull inn i internettuttaket på veggen, men at han fikset det. Han sa også at han bestile opp et nytt, gratis modem til meg fordi det jeg hadde vært gammelt og utdatert og tålte kanskje ikke den oppgraderingene han hadde gjort i uttaket mitt. Da jeg spurte han om dette egentlig hadde noe med de dårlige tvsignalene mine, sa han helt klart nei og jeg sto igjen som et spørsmålstegn. Skjønte ikke hvorfor han kom for å fikse internettet når det var tvsignalene det var noe tull med.

Så jeg ventet for å se det an, og fant ut at jeg da i så fall måtte ta kontakt med Canal Digita på nytt. Tvsignalene fortsatte å skurre slik de pleide, men nå tullet også internettet med meg som aldri før og jeg kjente at jeg for en liten periode ble litt sur for at de begynte å fikse noe som tidligere funker som det skulle, men nå bare ble tull. Og at de ikke fikset det som faktisk var problemet.

Jeg vet ikke helt når det skjedde, men jeg har lagt merke til at tvsignalene har sluttet og tulle i det siste og jeg kan bare håpe det fortsetter sånn. Internetter har derimot tullet en del. Det tok også lengre tid enn nødvending å få det modemet. For jeg ble aldri opplyst om at det skulle komme på døren, for hadde jeg visst det kunne jeg ha planlagt å vært hjemme da uten problem. Men det fikk jeg først vite etter de hadde vært her med modemet ved at jeg fikk en mail fra Canal Digital om at pakken var på vei og at det lå ved et sporingsnummer. Det var da jeg sporet nummet at jeg så Bring hadde vært på døra mi dagen før. Så da måtte jeg istedet vente på hentelappe i posten og tid til å hente pakken på postkontoret.

I dag var jeg å hentet modemet da jeg måtte av to grunner. Den ene fordi internetten min ikke ville gi meg internett i tatt og den andre fordi den toukersfristen for å hente pakken gikk snart ut. Så da bytter jeg modem og jeg fikk fortsatt ikke internett. Etter å ha prøvd alle triksene i boka, la jeg igjen fra meg alt som hadde med pc og internett og gjøre og plutselig funket det igjen. Like fort som det sluttet å funke.

Så håper jeg bare at jeg får ha internett og tv som fungerer uten tull fremover 🙂

Det var litt av min erfaring med Canal Digital. Selv om det er litt styr og tull og rare ting fra deres side, er jeg tross alt fornøyd 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *