Hjemmeside     Kennel Nalani          

Første innlegg – velkommen

23. desember 2010 | Postet av Stine i Ukategorisert

Som dere sikkert ser så har jeg byttet blogg, noe som gir meg muligheten til å starte med blanke ark når det kommer til blogging.

Jeg var ikke helt fornøyd med den forrige bloggen og har i lengre tid lett etter en ny, noe jeg synes var vanskelig å finne ettersom jeg ville ha en blogg jeg kunne innstallere på webhotellet mitt og ikke måtte forholde meg til en «ekstern» en. Vel, hvor tror du jeg fant denne bloggen hen da? Jo, ironisk nok var det et program som fulgte med webhotellet. Jeg trengte kun å installere det

Så nå får vi se da, om jeg blir en jevnere blogger nå som jeg har ny blogg Smile

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *