Hjemmeside     Kennel Nalani          

Lillejulaften

23. desember 2010 | Postet av Stine i Bilde | Merkedag/høytid

I dag er lillejulaften; treet er tatt inn og pyntet, gavene lagt under treet og vi har sett «Grevinnen og hovmester’n» på TV i år også. Skulle bare ønske at jeg hadde et lite snev av julestemning, men den er dessverre uteblitt i år.

Ute er det 18 minus, noe det har vært i det siste, så det har blitt lite turpå dyrene. Men de er greie de og klarer heldigvis å oppføre seg selv om de mest sannsynlig har overskudd av energi i kroppen. Katta derimot synes det var veldig interessant å få et pyntet tre i stua, og tror vel mer eller mindre at det egentlig er en kjempestor leke. De kulene på treet er i alle fall gøy å leke med, hilsen Polly Smile

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *