Hjemmeside     Kennel Nalani          

Jula 2010

1. januar 2011 | Postet av Stine i Bilde | Hund | Katt | Merkedag/høytid | Minigris

Julestemningen har uteblitt, men jula har vært riktig så koselig allikevel den – jeg koset meg hjemme med familien og alle dyrene. Nytt i år har vært at både pappa og Tommy har jobbet i romjula og at vi ikke har dratt på våre årlige julebesøk. Men noen få fellesfrokoster med rundtstykker og kakao har vi fått til og litt brettspilling har det blitt.

I år som i fjor smakte julemiddagen og nyttårsmiddagen helt fortreffelig mens romjulmiddagene synes jeg ikke falt helt i smak, men jeg fikk mange, mange fine gaver 😀

Pynten på treet har vi måtte flyttet lengre og lengre opp etter å ha trillet rundt på gulvet siden katta trodde at det var hennes jobb å rive de ned, noe pynt måtte dessverre takke for seg etter at Nomi og Nika fikk kloa i de. Olga har kun vært bortpå treet et par-tre ganger og kun smakt på treet en gang tror jeg, mens Kira har vært den snille hunden hun er og latt både tre og pynt være i fred. Gavene fikk også være i fred, eller Kira var bortpå å snuste og fant frem til alle de konfekteskene selvsagt. Vi har narkohunder og bombehunder, men har vi sjokoladehunder? Kira er i alle fall et naturtalent i å spore opp sjokolade.

På nyttårsaften var jeg superanti-sosial og var bare hjemme med hundene når de andre var ute å så på rakettene, jeg fikk dog med meg mye fint fra stuevinduet da. Både hunder, katter og griser var totalt uberørte av alle smellene og sov seg gjennom hele. Den forrige hunden vår, Kaisa, var ikke like trygg på nyttårsaften og måtte skjermes fra det hele, så jeg vet det å sette uendelig stor pris på å ha dyr som takler det så fint som mine gjør.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *