Hjemmeside     Kennel Nalani          

Bloglovin

10. januar 2011 | Postet av Stine i Ukategorisert

Hmm! Jeg skjønner meg ikke på Bloglovin. Til min store overraskelse fant jeg ut at bloggen min plutselig kunne bli funnet på Bloglovin, noe den ikke har blitt før, men det er bare et og annet innlegg som vises innpå der og når jeg trykker på for å lese det innlegget kommer det bare opp feilmelding. Jeg skjønner ingenting jeg.

Ikke at det betyr så veldig mye for meg, men når først bloggen min skulle havne på Bloglovin hadde det jo vært moro at innleggene mine også ble funnet og de få som blir det ikke får opp feilmelding

Vel, kall dette innlegget en Bloglovin-test.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *