Hjemmeside     Kennel Nalani          

Olga viste meg fingeren!

11. januar 2011 | Postet av Stine i Bilde | Minigris

I dag tror jeg Olga så sitt snitt til å virkelig være pøbel og vise meg en ting eller to. For da jeg sto i dusjen tidligere i dag klarte Olga på et mystisk vis å åpne baderomsdøra, noe hun aldri har gjort eller prøvd på før, og rett etterpå gikk hun rett til baggen min, som hun ikke har rørt på flere uker, og stjal det som kunne stjeles. Jeg hørte henne og skjønte at hun gjorde noe galt, men hadde ikke mulighet til å stoppe henne og det virker det som at hun visste. Jeg er sikker på at hun sa «ædda, bædda» før hun viste meg fingeren i det hun stjal. Jeg er tre tyggispakker fattigere og både Olga og leiligheten luktet kraftig mint i en stund etterpå.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *