Hjemmeside     Kennel Nalani          

Tyven, tyven

18. januar 2011 | Postet av Stine i Bilde | Hund

Kira er en hund som stjeler når hun er hjemme alene eller om natten når alle sover. Dette begynte hun med som valp og siden hun var en fare for seg selv måtte vi begynne å ha henne i bur. Burbruken avtog gradvis helt til vi sluttet med bur og vi så ikke noe mer til denne stjelingen heller. Det var helt til hun ble kastrert og mye av den valpeoppførselen hennes begynte igjen. Nå er ikke hun ikke til å stole på når hun er hjemme alene eller ligger i stua om natta, for hun stjeler det hun kommer over og leter i vesker, poser og bagger etter alt som er godt. Så vi måtte begynne med å legge unna absolutt alt og av og til måtte hun i bur. Sjokolade og godteri er det beste samt coca cola, spesielt colabokser. Det har det vært siden hun var 3 måneder gammel og for første gang stjal et colaglass med cola i og en svær pose med løsvekt godteri. Men søpla er ganske så fristende den òg!

Jeg ble ganske så overrasket når jeg oppdaget det at denne stjelingen bare skjedde hjemme på Flatåsen og ikke her hvor vi bor nå. Her har jeg kunne hatt godteri, matrester og all slags fristerier uten at hun så mye som har snust på det. Jeg synes det hele var ganske snodig og interessant og har vel egentlig fortalt om det til alle.

På mandagen var jeg, Kira og resten av dyrene hjemme hos foreldrene mine. I løpet av dagen måtte Kira være hjemme alene i noen timer og hadde da selvsagt funnet to konfektesker hun kunne kose seg med. Papir overalt, ingen sjokolade igjen og en stk hund som var dårlig i magen. Jeg reiste hjem med en hund som var dårlig magen på grunn av sjokolade og en hund som var dårlig i magen fordi hun hadde overspist seg på våtfôr. Ikke noe av dette så uvanlig, men på tirsdagen mens jeg var på jobb hadde Kira tatt med seg sin dårlige uvane hit og rotet både i søpla og spist en pose med Nonstop. Så gjenstår det vel å se om dette var en engangshendelse eller om jeg må begynne å vokte meg for tyven her også.


Slik kan det se ut etter at Kira har hatt en rolig raid. Dette bildet er tatt i jula 2010.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *