Hjemmeside     Kennel Nalani          

Runaway cat

18. januar 2011 | Postet av Stine i Katt

I løpet av natten har Polly klart å stikke ut og Gudene vet hvor lenge hun har vært borte. Hun var i alle fall klissvåt når hun etterhvert fant veien hjem og kom inn. Jeg hadde vinduet oppe i natt for å lufte ut og selv om rullegardina var nede hadde hun altså klart å snike seg ut vinduet. Dette la jeg ikke merke til før på morningen i 10-tida da jeg våknet av at telefonen ringte. Ble litt stresset når jeg oppdaget at katta var søkk vekke og ikke visste jeg hvor lenge hun hadde vært borte, men var ingen annen råd enn å prøve å lokke på henne ute gjennom vinduet og sitte vente til jeg hørte mjauingen hennes utenfor. Ikke lenge etter dukket hun opp og var kald, våt og sulten. Nå har jeg kjøpt meg vindusholder slik at jeg kan ha vinduet oppe og ikke være redd for at katta skal kunne stikke av.


Bildet hentet fra jula.no

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *