Hjemmeside     Kennel Nalani          

Hundepass

23. januar 2011 | Postet av Stine i Bilde | Ferie/besøk/pass | Hund | Katt | Minigris

I helga fikk jeg besøk av Gaia, og som alltid både gledet og gruet jeg meg det. Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med hunder og oppleve andre raser eller andre hunder av samme rase som jeg har, men jeg gruer meg også og er redd for at hunden skal være vanskelig å passe. Ikke at jeg tror at de hundene jeg skal passe er vanskelig for da hadde jeg aldri i verden sagt ja, men man vet jo aldri. Jeg kjenner jo hundene mine ut og inn og vet hvordan de er, men jeg vet ikke hvordan det er å plassere de bort til noen andre. Jeg kan jo bare si hvordan de er til vanlig og håper de oppfører seg sånn når jeg setter de bort også. Det beste hadde selvsagt vært om de hadde oppført seg bedre enn det de gjør til vanlig Men noe jeg tenker på også er hvordan hundene går overens i den settinga og hvordan passhunden går overens med Olga. For det trenger ikke alltid å gå så bra, og da er det stort sett Olga som er vanskelig.

Gaia er heldigvis en herlig hund og var veldig enkel å passe. Det var interessant å bli bedre kjent med en annen bulldog og se hvor lik Gaia og Nomi var, selv om Gaia var mye roligere. Dog gikk det ikke så bra med Olga da det viste seg at Olga hater Gaia og er tydeligvis mindre glad i bulldogger, så mamma og pappa var så greie at de tok Olga et par dager for meg. Og det er vel der hovedproblemet mitt ligger når det kommer til fremtidig hundepass, for jeg har veldig lyst å være behjelpelig og si ja, men jeg vet ikke om jeg kan passe andre hunder når jeg vet at Olga ikke vil gå overens med de what so ever. Kjedelig er det, men samtidig så kan jeg ikke be mamma og pappa passe Olga hver gang jeg skal passe en hund heller.

Til tross for litt Olga og Gaia-difficulties, så hadde vi en kjempehelg. På fredag sløvet vi bare hele dagen, mens på lørdagen tilbringte jeg og Gaia dagen på valpeshow på Ler der Marie stilte Tarik til BIR. Og på søndagen dro jeg med alle dyrene til Flatåsen hvor jeg hadde avtalt å møte bulldogvalpen Chata på tre måneder. Jeg dro med meg Nomi og Gaia i regnværet og hadde et aldri så lite bulldogtreff. Koselig var det og jeg fikk ikke mindre lyst på bulldogvalp da liksom Innocent

Ellers så fant Gaia og katten tonen og lekte sammen hele helga, noe som var både gøy å se på og irriterende da de løp rundt som noen tullinger, hehe..

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *