Hjemmeside     Kennel Nalani          

Sutte-Nomi

26. januar 2011 | Postet av Stine i Atferd | Bilde | Hund

Nomi er en sutter og har suttet på det meste av pledd, puter, dyner og bamser i heimen. Hun har også klart å sutta i stykker en tøysko/tøffel til mamma og et par hjørner på noen dyner. Hun har til og med fått sine egne suttekluter som hun av og til er å henter selv, men stort sett tar hun det som er tilgjengelig der og da. Hun er faktisk ganske søt når hun gjør det, men jeg vet ikke om det er bra for henne å få lov å gjøre det eller hvorfor hun gjør det og hva det kommer av. Noen som vet?

 

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *