Hjemmeside     Kennel Nalani          

Overnattingsgjester

30. januar 2011 | Postet av Stine i Bilde | Ferie/besøk/pass | Hund

Denne uka har jeg vært syk og i elendig i form og ikke vært utenfor døra eller sett folk på flere dager, derfor var det en meget hyggelig overraskelse da Kjersti kontaktet meg på fredagskvelden og lurte på om jeg ville ha overnattingsgjester på lørdagen. Noe jeg selvsagt ville, og ønsket henne hjertelig velkommen 🙂

Så på lørdag ettermiddag trosset vi vær og vind for å handle inn mat og det vi trengte til kvelden. Senere på kvelden troppet hun opp med bag og hund, og vi gikk i gang med å starte en fin-fin lørdagskveld med taco og godteri. Lottotrekninga gikk vi glipp av og ingen gevinst ble det, men vi fikk med oss deler av Melodi Grand Prix og kunne konkludere med at nivået der ikke var noe særlig høyt. Resten av kvelden hørte vi på en type radiokanal mens vi pratet, la planer og oppdaterte oss på Internettet.

Olga måtte gjemmes bort da verken Kjersti eller Taika er så begeistret for henne, men Olga var kjempeflink og lå i ro hele tiden. Taika fant også sin plass etterhvert og viste til Kjersti at en sånn sofa ønsket hun seg også :p Den har nemlig store, gode puter å ligge oppå. Nomi prøvde iherdig å bli bestevenn med Taika, noe Taika ikke var så gira på, men Nomi fant heldigvis roen etterhvert hun også. Selv om hun måtte sjekke sånn innimellom om Taika hadde ombestemt seg. Det som var så godt å se var at Nomi faktisk hørte etter de få gangene Taika var flink nok til å si ifra med et boff. Flinke Taika og flinke Nomi 😀

Kjersti var hundehviskeren for kvelden og hadde hele tiden minst tre hunder oppi sammen med seg. Nomi syntes det var urettferdig og ville mye heller være en del av den gjengen enn min gjeng, så hun prøvde å hoppe oppi et par ganger, men det var rett og slett for trangt. Så hun godtok det til slutt at hun måtte sove i sofaen med meg og Polly de gangene hun fant det for godt å være sammen med oss.

Jeg fikk til og med høre at jeg gjorde en god jobb som vertinne. Jeg sjenket brus i glasset hennes og gav henne godteriet hun ville ha og fant til og med frem et «bord» til henne slik at hun slapp og strekke seg etter glasset sitt, for hun kunne jo ikke røre seg når Nika og de andre hundene lå så godt oppå og rundt henne Innocent

Men det var innmari koselig og håper selvsagt Kjersti sitter igjen med samme oppfatning, og jeg håper hun sov godt på sofaen min. Bare for å ha sagt det, så fikk hun altså velge mellom to sofaer, to senger, badet og gulvet Wink

Håper det kan gjentaes, og at vi får gjennomført alle planene våre Smile

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *