Hjemmeside     Kennel Nalani          

Høstferie hjemme på Flatåsen

17. oktober 2011 | Postet av Stine i Bilde | Ferie/besøk/pass

Nå er vi hjemme igjen etter å ha vært på Flatåsen i nesten hele ferien hvor jeg har storkoset meg masse med alle dyra og hele familien. Jeg og mamma har vært og fartet rundt på ulike butikkrunder, gjort ulike ærender, tilbringt tid på Svendsen Eksos hvor vi drakk kakao mens bilen ble fikset og ryddet i en hel masse gnagerbur og utstyr som gikk til dyrebeskyttelsen, ryddet i en del hundeutstyr hvor noe gikk til Falcken og hatt en massiv oppryddning i tv- og pcutstyr o.l som har samlet seg opp i mange, mange, mange år. Mye var utdatert og ubrukelig og ble selvsagt kastet, så det var godt å få det vekk. Kjersti var, heldigdigvis for oss og kanskje uheldigvis for henne, på besøk da, så hun var så grei og hjalp til så det gikk litt fortere. Takk for det Kjersti 🙂

Ellers var det jo kvalitetstid sammen med familien og mye god mat å få (noe som betyr enormt mye for meg som verken kan lage mat eller har økonomi til matlaging) Fivel klarte å sjarmere alle sammen, til og med mamma som ikke var (er?) så begeistrert for en til katt og et til dyr i huset Innocent

Det eneste som ikke er kult er at jeg måtte dra hjem uten Nomi. Men nå er det nok pappa sin tur til å ha henne ei stund ettersom jeg har hatt henne i flere måneder. Det som hjelper på er at hun fikk løpetid i går og da er det litt enklere å gi henne fra seg :p Så om litt under tre uker kommer hun hjem igjen, forhåpentligvis ferdig med løpetiden og klar for forberedelsene til de to utstillingene vi skal på i november 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *