Hjemmeside     Kennel Nalani          

Bulldoggen Max

27. oktober 2011 | Postet av Stine i Bilde | Ferie/besøk/pass | Hund

I dag fikk jeg besøk av min kjære kollega og venn AC og hennes nyyydelige franske bulldog som bare er ni-ti uker gammel. Jeg hadde kjærlighet ved første blikk, mens Max kanskje synes jeg var litt vel plagsom :p Derimot fant han seg fort til rette og sklidde nesten farlig fort inn i flokken, i alle fall i følge han selv, ved å «leke» med puser, henge i halen til Kira, rive i senga Olga lå på og få litt irettesettelse av Nika som mente han var altfor bråkjekk og trygg på seg selv, hehe 🙂

Det ble litt mye inntrykk og en del å gjøre på for en liten frallevalp, så innimellom slagene sovna han. Både i mitt fang og oppå Kira

Herligste lille Max’ern!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *