Hjemmeside     Kennel Nalani          

Koselig søndagsvandring i byen

30. oktober 2011 | Postet av Stine i Hund | Tur/trening/treff/lek

Helga kom og helga gikk, og det samme gjør søndagen også gitt, til tross for den ekstra timen vi fikk. Meeen vi har hatt en fin søndag vi, noe som veier opp for en heller litt dårlig uke med laber form.

Klokken 10 sto jeg opp i dag, fôret gris, hunder og katter og luftet de som trengte det før jeg stakk til byen halv tolv for å møte Marie, Tarik og Heidi for miljøtrening, byvandring og selvsagt McFlurry med nonstop. Jeg klarte selvsagt å surre det til med bussen og søndagsrute, men vi kom da oss til Torget til slutt hvor vi skulle møtes og der ble vi stående og prate og catche opp. Vi kjøpte deretter en etterlengtet McFlurry før vi gikk bort til Marinen og slapp hundene.

Kira og Tarik er ikke akkurat to hunder som leker så mye sammen, men de løp nå rundt der, utforsket vannet og bare nøt friheten tror jeg. Innimellom ble det litt lek, men stort sett oppholdt de seg bare sammen og drev på med hvert sitt. Herlige retriever er de i alle fall Når vi sto der på Marinen i de fine høstfargene med en vakker, sort labradorfrøken og en gylden, kjekk toller, savnet både jeg Marie kameraene våre da det ville blitt noen helt fantastiske bilder. Så, neste gang blir kameraet definitivt med. Mangel på kamera i dag er også, som dere sikkert forstår, grunnen til at det mangler bilder for dagen. But next time… Smile

Nå synes jeg Kira er en veldig flink, gammel dame som kan det å oppføre seg, høre etter og hun er godt vant til bylivet og er veldig miljøsterk. Noe av dette er genetisk selvsagt, men jeg har også vært flink til å miljøtrene og sosialsere henne, så litt jobb ligger det faktisk bak. Men gud, hvor forelska jeg er i den hunden. Hun er rett og slett bare fantastisk vidunderlig. Ehm ja, tilbake til det jeg skulle. Så det å ha henne med meg i byen og rundt omkring er ikke noe problemet, så miljøtrening i byen er ikke noe vi trenger. Derimot har Marie sagt at hun ønsker det for Tarik da han ikke er like godt vant til bylivet. Og det å se hvor flink Tarik var i dag og høre hvor fornøyd Marie var og høre henne fortelle hvor fantastisk hun synes det var å ha en hund hun kunne ha løs, gledet mitt hjertet 🙂 Og jeg håper vi kan få til mange flere slike byturer uavhengig om hundene trenger det eller ei.

Ut av det blå i dag fikk jeg plutselig veldig lyst til å begynne å trene lydighet (av alle ting, det har vi nemlig egentlig aldri gjort før) med Kira og treningsmotivasjonen ble brått veldig tilstede igjen. Så nå håper jeg Marie mente det hun sa om at hun skulle lære meg lydighetsmomentene og vil trene med oss fremover? Jeg har i alle fall stor tro på at dette er noe for Kira og dette skal hun klare, så får vi bare se med eieren, hehe..

Etter fire timer i byen tok vi bussen hjem igjen. Kira gikk rett å la seg i senga og har sovet der siden, mens jeg har hatt resten av flokken å ta meg av, samt litt husarbeid!

Takk for en kjempetrivelig tur i byen Marie og Heidi! 🙂

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *