Hjemmeside     Kennel Nalani          

Søndagstur til Estenstadhytta

4. november 2012 | Postet av Stine i Bilde | Hund | Tur/trening/treff/lek

Jeg og hundene møtte Kjersti og Awii på Loholt for å gå en søndagstur i skog og mark. Det var fint vær, men ikke det beste føret – jeg falt kun èn gang 😛 I stedet for å gå den ruta vi gikk forrige gang, gikk vi til Estenstedhytta. Stort sett gikk vi alene med unntak av noen få vi passerte, men da vi kom på hovedløypa til Estenstadhytta så vi at vi var slettes ikke de eneste som gikk søndagstur. Det var stappfullt av av folk på både veien opp, ned og på toppen der hytta ligger. Køen inn til hytta var milelang og gikk langt utenfor.

Det var noen barn som absolutt skulle bort å klappe på Nika, men var småredd de andre hundene og kjeftet på de hundene. Det til tross for at vi hadde de i bånd inntil oss. Til slutt måtte vi være så strenge å si at hvis de var redd de store hundene måtte de ikke komme bort til oss.

Det var også en del andre rare folk vi møtte på som kommenterte mye rart om hundene. De fleste hadde fine eller morsomme/rare ting å si, andre kunne være litt frekkere i kommentarene sine. Og det er litt rart hvordan enkelte tror det er greit å snakke nedlatene eller stygt om noen såpass høyt at det kan høres av vedkommene. Greit at folk har ulike meninger, men noe kan de holde inni seg til de har passert.

Ellers møtte jeg på et par kjentfolk som jeg ikke hadde møtt å lenge, og det var veldig koselig 😀

Nedenfor ser du løypa vi gikk. De røde markørene viser hvor Estenstadhytta er, hvor parkeringa til Estenstadhytta er og vårt startpunkt på Loholt/Lohove. De grønne markørene viser veien vi gikk til hytta og de blå viser veien tilbake.

Det er kjempetrivelig og gå i skogen, og det er kjempetrivelig at jeg og Kjersti har bestemt at vi skal bli flinkere til å gå i skog og mark. På løypa vår har vi også en fast plass vi stopper. Der er det en postkasse med en bok og pen i hvor vi kan skrive en hilsen, og vi er trofaste skrivere 🙂

 

 

Har også funnet at det er ganske så enkelt å komme seg dit for meg som må busse. Hvis jeg går opp Brøsetvegen, kan jeg ta buss 9 direkte fra Bromstadsvingen holdeplass og til Lohove holdeplass. Det tar kun 10-15min og bussen ser ut til å gå relativt ofte. Jeg er litt usikker på hvor bussholdeplassen tilbake er, for den eneste jeg finner er Loholtbakken holdeplass og det ser ikke ut til at buss 9 stopper der. Uansett har jeg vært så bortskjemt og blitt kjørt hjem av Kjersti. Tusen takk for det 😀


Her står vi og venter på bussen.

Her kan du se mange flere bilder fra turen:

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *