Hjemmeside     Kennel Nalani          

Orkangerutstillinga

12. november 2012 | Postet av Stine i Bilde | Hund | Utstilling

Denne helga har det vært utstilling på Orkanger, og vi har selvsagt møtt opp slik vi pleier 🙂 Men denne gangen skal ikke jeg stille noen hunder og det er både rart og kjedelig. Når jeg tenker over det så skal ikke jeg stille hund på mange, mange måneder og det gir meg nesten litt abstinenser 😛

På lørdagen ble jeg og Nika plukket opp av Kjersti og Awii. Vi skulle bare dit en liten tur for å titte og for å trene litt med Awii i hallen sånn at hun skulle bli kjent med omgivelsene. Etter å ha vært der i et par timer kjørte vi hjem igjen fordi Kjersti skulle på jobb og for å få timeplanen til å gå opp hoppet jeg og Nika av på Ikea for å gå hjem. Det var første gangen jeg var i parkeringshuset til Ikea og jeg holdt på å rota meg bort nedi der :p Men det merkeligste var alle de folkene som kommenterte til hverandre såpass høyt at jeg hørte det og sikkert skulle høre det, om hvor teit det var å dra på shopping med hunden sin. For ja, jeg hadde da Nika på armen. Da jeg passerte inngangen var det ingen som sa noe, de var vel for flau over deres oppførsel tidligere.


Mammadalten Nika foretrekker Kjersti på utstillinger 🙂


Parkeringskjelleren til Ikea.

Vi brukte god tid på vei hjem for det var kjempeglatt på fortauet og på veien kom det biler hele tiden, så vi kunne ikke gå der. Da vi endelig kom hjem var det å lufte resten av flokken og spise mat. Sovnet gjorde jeg òg. Oppdretteren til Fivel var innom for å gi oss litt fôr jeg skal prøve på Fivel for å se om det hjelper på pelsen og vekta. Spiser han det, blir det å prøve Orijen. Kjekt å ha en så snill oppdretter som gidder å stille opp og komme med smaksprøve på fôret så vi slipper å gjøre et eventuelt bomkjøp. Det er ikke bare-bare å få tak i det fôret nemlig.

Resten av kvelden gikk med til å slappe av og ha sofatjeneste med med dyrene og lade opp til en lang søndag. Spesielt godt var det siden jeg alltid får så vondt i ryggen av å gå på glatta.

På søndag måtte vi igjen tidlig opp for å dra til Orkanger. Awii skulle stilles og hadde tidlig oppmøte. Nomi var den heldige som fikk være med ettersom vi skulle på Flatåsen etter utstillinga for å feire farsdag og overrekke farsdagsgaven 😀

Samme føret i dag også, men allikevel ikke fullt så glatt da det var strødd bedre.

Ikke så mye å si om dagen egentlig. Awii taklet hallen kjempebra og var veldig dyktig i ringen, men havnet dessverre som nummer to. Mer om Awii og hennes helg i hallen kan du lese om i bloggen til Kjersti.

Ellers gikk dagen til å gløtte på hunder, snakke med kjentfolk og se på finalene. Så også en hund som lignet vanvittig mye på Nika, og derfor måtte jeg prøve å få tatt bilde av den. Det var ikke lett, og jeg sto der som en stalker og prøvde å snikfotografere. Tror kanskje de skjønte hva jeg holdt på med, men ikke hvorfor og de syntes nok jeg var litt rar.

Min kjære venn var også så snill og spanderte på meg vaffel med syltetøy, pluss at jeg lurte til meg Kvikk Lunsjen hennes fordi jeg hadde så lyst på noe godt. Så det bør jeg vel kanskje gi igjen med et stort takk Innocent


Nomi er også litt Nika og vil ligge i fanget til Kjersti


Nomi tigger godtbiter av en helt tilfeldig person som satt ved siden av oss.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 You can leave a response, or trackback.

Legg igjen kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *